Моите Ваканции в България Български English Francais Руский
 
Начало Апартаменти Намерете Ни Развлечения Контакти

Апартаменти - Описание и Ценa

Нашият апартамент "КОМФОРТ" (56 кв.м.) разполага с голяма баня, отделна спалня и просторен хол с обособена секция за хранене и отделена функционална кухня. Апартаментът е оборудван с едно голямо легло-спалня и един голям диван-спалня. На всяко легло могат да спят удобно 2-ма души, което позволява на апартаментът да поеме свободно 4-ма души. Апaртаментът е изключително удобен, модерно обзаведен и се намират на първи (партерен) етаж и има директен изход към градината на комплекса. Малка веранда с 4-ри стола и удобна масичка Ви позволяват да вечеряте на вън или да пиете кафето си на свежия морски въздух. Кухнята е снабдена с всичко необходимо: готварска печка, микровълнова печка, голям хладилник с фризерна камера, кафе машина, съдове и прибори за хранене. Трапезарията е снабдена с маса за 4-ма. Холът е снабден с удобен диван и 2 фотьойла, сателитна телевизия и DVD. Апартаментът разполага със собствена климатична система и безплатно паркомясто. Този апартамент е изключително удобен за възрастни и трудно подвижни хора или семейства с малки деца.


Цена: 30000 EUR необзаведен / 33000 EUR обзаведен

Вижте Видео от Апартамент "КОМФОРТ"

Нашите ЛУКС Апартаменти (86 кв.м.) разполагат с голям и обширен балкон (9 м.), баня с душ-кабина, обширна и луксозно-обзаведена спалня, голям хол с обособена трапезария и модерна и функционална кухня. Апартаментите са оборудвани с по едно голямо легло-спалня и един голям диван-спалня. На всяко легло могат да спят удобно 2-ма души, което позволява на един ЛУКС Апартамент да поеме свободно 4-ма души. Нашите ЛУКС Апaртаменти са разположени на втори етаж и са изключително функционални, модерно обзаведени и осигуряват простор и комфорт. На балкона на всеки апартамент е обособен кът с 4-ри стола и масичка, които Ви позволяват да вечеряте на вън или да пиете кафето си на свежия морски въздух. Кухнята на всеки апартамент е снабдена с всичко необходимо: готварска печка, микровълнова печка, голям хладилник с фризерна камера, кафе машина, автоматична пералня, съдове и прибори за хранене. Трапезарията е снабдена с маса за 4-ма. Холът е снабден с удобен диван и 2 фотьойла, сателитна телевизия и DVD. Всеки ЛУКС Апартамент е снабден със собствена климатична система и безплатно паркомясто.


Цена: 40000 EUR необзаведен / 43000 EUR обзаведен

Вижте Видео от Апартамент тип "ЛУКС"

Начало Намерете Ни Развлечения Контакти

Нашата Оферта

Ние продаваме 3 (три) нови и комфортни апартамента в комплекс Жоли Аква Парк, Несебър. Нашите апартаменти са просторни, модерно мебелирани и предлагат цялостно обзавеждане с модерна и функционална кухня снабдена с всички електроуреди и климатик.

Вижте снимки от нашите апартаменти:
Вижте Апартамент #1 (КОМФОРТ)
Вижте Апартамент #2 (ЛУКС)
Вижте Апартамент #3 (ЛУКС)

Жоли Аква ПаркВижте снимки от Жоли Аква Парк >>
Вижте Жоли Аква Парк на Google Maps >>Copyright © 2012 MyBgVacations.com